Infrapunakuvaus tuo yhdellä kertaa näkyviin kaikki tavanomaisesta poikkeavat muutokset hevosen elimistössä korvista hännäntyveen saakka.

 Hevosesi voi olla esimerkiksi jäykkä, toispuoleinen, haluton työskentelemään tai jopa ontua.  Alkuperältään hevosen heikot kohdat voivat olla synnynnäisiä, traumaperäisiä tai rasituksessa tulleita. Ongelmat voivat kohdistua hevosen rangan tai niskan alueelle, lihaksistoon, niveliin, hampaisiin, kavioihin, sisäelimiin tai muihin tukielimiin kuten jänteisiin. Hevosilla on luontainen taipumus kompensoida kiputiloja elimistössään. 

Lämpökamerakuvantamisen avulla pyrimme tuomaan esille ongelmien alkuperän, emme ainoastaan toissijaisia oireita. Lämpökamerakuvantaminen tuo yhdellä kertaa näkyviin koko hevosen, jolloin myös hoidon tai kuntouttamisen aloittaminen saadaan kohdennettua oikeisiin pisteisiin.  Se mahdollistaa hevosen tutkimisen omalla kotitallilla koskematta eläimeen, joten se on eläimelle täysin kivutonta ja soveltuu kaikenikäisille hevosille. Omistajan ja valmentajan tietoisuus hevosesta kasvaa ja sen yleistilaa ja edistymistä pystytään seuraamaan kotitallilta käsin. Lämpökamerakuvantaminen on täysin säteilyvapaata.

Etusivun kuva: